fbpx

‘s-Graveland – De Boomgaard 9-1a

De Boomgaard 9-1a

'S-Graveland
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
100 m2
In units vanaf:
100 m2
€ 1.150,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Kantoorruimte met uniek panoramisch uitzicht!
Werken en uitkijken over de weilanden en natuurgebied Naardermeer en de Hilversumse Meent op bedrijventerrein “De Boomgaard” te ’s-Graveland.

Gelegen op een goede zichtlocatie aan de provinciale weg Bussum – Weesp (N236) in de centrale driehoek A1-A2-A27, de verbinding met Amsterdam en omgeving. Tevens zijn de voorzieningen van plaatsen als Bussum, Hilversum en Kortenhoef dichtbij.

De kantoorunit wordt opgeleverd met diverse voorzieningen, een vrijwel compleet inbouwpakket waardoor de ruimte vrijwel direct kan worden ingericht. Het gebouw voldoet aan de hoogste normen qua brandveiligheid en er is veel aandacht besteed aan thermische isolatie en afwerking. De kantoorruimte beschikt dan ook over energielabel A.

OPPERVLAKTE
De beschikbare kantoorruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 100 m² b.v.o. en is gesitueerd op de 2e verdieping welke bereikbaar is met een lift en/of via het trappenhuis.

OPLEVERINGSNIVEAU
- De kantoorruimte wordt opgeleverd, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- toiletvoorziening met pantry;
- mechanische ventilatie;
- personenlift;
- kabelgoten;
- systeemplafond met inbouwarmaturen;
- plafond airco inbouw;
- cv met radiatoren;
- draai-/kiepramen;
- zonnescreens;
- bergkast t.b.v. patch;
- vloerafwerking middels tapijt;
- brandslanghaspel;
- video intercom.

BESTEMMING
Kantoordoeleinden met de daarbij behorende voorzieningen.

PARKEREN
Er behoren 4 eigen parkeerplaatsen bij op het terrein.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.150,- per maand, exclusief BTW en servicekosten. De huurprijs dient per kwartaal betaald te worden.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De vaste servicekosten bedragen € 135,- per maand, excl. BTW. Het dienstenpakket bestaat o.a. uit glasbewassing, schoonmaak trappenhuis, onderhoud buitenterrein, onderhoud CV installatie, onderhoud personenlift en administratiekosten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren. In overleg kunnen partijen hiervan afwijken.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266