fbpx

Soest – van Weedestraat 18

van Weedestraat 18

Soest
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
343 m2
In units vanaf:
343 m2
€ 48.000,00
per jaar excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Representatieve winkelruimte te huur in nieuwbouwproject "New Way" midden in het winkelhart van Soestdijk!

De winkelruimte wordt "casco plus" opgeleverd, heeft een vloeroppervlak van ca. 223 m² b.v.o. en een zeer riante kelder in het souterrain van ca. 112 m² b.v.o. welke bereikbaar is via overheaddeur. Tevens is er nog een gemeenschappelijke berging in het souterrain aanwezig van ca. 56 m2 b.v.o.

Kenmerkend zijn de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde en een frontbreedte van maar liefst 16,5m waardoor er een prettige werkomgeving gecreëerd is. Er is 1 gereserveerde parkeerplaats gelegen aan de achterzijde van het pand.

LOCATIE
De winkel bevindt zich in het grootste winkelgebied van Soest. In de directe nabijheid bevinden zich bekende winkelketens zoals Blokker, Van Haren, Kruidvat, HEMA en Intertoys en ook bekende supermarkten zoals Albert Heijn en Ekoplaza. Daarnaast is ander winkelaanbod hier ook ruim vertegenwoordigd, te denken valt aan kledingzaken, juwelier, schoenenzaken, mobiele telefoonwinkels enz. Bovendien is er elke donderdagochtend iets verderop in de straat de wekelijkse markt.
De winkel is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto, fiets en lopend. Tevens ligt het op loopafstand van het busstation en NS-station Soestdijk. Vanaf dit station is er een directe verbinding met Utrecht Centraal en Baarn.

VLOEROPPERVLAK
De winkelruimte omvat totaal ca. 391m² b.v.o., welke als volgt is verdeeld:
• Kelder 168 m² b.v.o. (incl. gemeenschappelijk expeditie ruimte)
• Parterre ca. 223 m² b.v.o.

Van de winkelruimte is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
Voor de indeling en afmetingen, verwijzen wij u naar de plattegronden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelunit wordt als casco plus verhuurd – inclusief de winkelpui - en in de huidige staat aan huurder opgeleverd en inclusief de navolgende voorzieningen:
- 4x plafondunit voor warmen en koelen*;
- systeemplafond;
- toiletvoorziening;
- nog te plaatsen pantry (aansluitingen reeds aanwezig);
- zandcement dekvloer;
- gevelverlichting*;
- de puien en ramen zijn v.v. dubbel glas;
- te openen ramen aan achterzijde;
- gemeenschappelijke bergruimte met overhead- en loopdeur, te bereiken via Kerkpad Noordzijde;
- afmeting overheaddeur 3.00m breed x 1.90m hoog;
- eigen meterkast;
- liftinstallatie.

(*) Deze zaken worden om niet en in huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en vervanging van deze zaken komen voor rekening van huurder.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 48.000,-- per jaar.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. gas, water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Soestdijk', kent aan het perceel de bestemming ‘Centrum’ toe.
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
* detailhandel (m.u.v. supermarkten);
* dienstverlening;
Meer informatie over de ter plaatse geldende planregels is terug te vinden op de website: ruimtelijkeplannen.nl

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW CLAUSULE
Geen BTW van toepassing.

HUURPERIODE
Bij voorkeur 5 jaar + 5 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

ENERGIELABEL
Het pand heeft een energielabel A+.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266