fbpx

Hilversum – Franciscusweg 10A 5

Franciscusweg 10A 5

HILVERSUM
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
254 m2
In units vanaf:
0 m2
€ 2.550,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Kerkelanden" bieden wij deze hoogwaardig nieuw op te leveren bedrijfsunit met kantoorruimte, riant dakterras en voldoende parkeergelegenheid te huur aan van totaal ca. 254 m² b.v.o. Verwachte oplevering Q3 2023.

LOCATIE
Bedrijventerrein Kerkelanden is in omvang (25 hectare) het tweede bedrijventerrein van Hilversum en vertegenwoordigt met circa 1.800 werkzame personen, verdeeld over 120 bedrijven, een belangrijke economische waarde.

Het bedrijventerrein huisvest een gevarieerd aanbod aan bedrijven van groot tot klein. Denk o.a. aan diverse autobedrijven (zoals Volkswagen/
Audi en BMW/Mini), een groothandel (Sligro), ICT-bedrijven, media, sportgelegenheden en zorg.

BEREIKBAARHEID
Het terrein wordt ontsloten via de Franciscusweg en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1, A2 of A27.

OPPERVLAKTE
- begane grond: ca. 92 m² b.v.o. met een hoogte van ca. 380 cm;
- 1e verdieping: ca. 92 m² b.v.o. met een hoogte van ca. 300 cm;
- 2e verdieping: ca. 70 m² b.v.o. met een hoogte van ca. 320 cm;

Totaal ca. 254 m² b.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau kan in nader overleg met de verhuurder worden afgestemd, maar omvat in elk geval de navolgende voorzieningen:
- Meterkast v.v. invoer elektra, water en databekabeling;
- Basis elektrische installatie (diverse WCD's en verlichting)
- Elektrisch bedienbare bedrijfsdeur (vrije doorgang 3 m hoog, 4 m breed);
- Elektrische laadpaal bij de eigen parkeerplaats;
- Aansluitpunt gevelreclame;
- Monolithisch afgewerkte betonvloer (bg);
- Houten trap naar 1e en 2e verdieping;
- Kunststof kozijnen v.v. triple isolatieglas;
- Warmtepomp;
- Vloerverwarming -en koeling;
- 6 Zonnepanelen;
- Toilet en pantry;
- Dakterras.

BESTEMMING
Conform het vigerend bestemmingsplan kunnen zich op Kerkelanden bedrijven tot en met milieucategorie 3, alsmede sportvoorzieningen vestigen.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.550 per maand, exclusief BTW en servicekosten (VVE) op maandbasis.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties.

PARKEREN
3 (drie) eigen parkeerplaatsen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de servicekosten en de BTW over dit bedrag.

HUURPERIODE(N)
Huurperiode bij voorkeur voor een periode van 5 jaar, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Vanaf Q4 2023, in overleg (afhankelijk van de afbouwerkzaamheden).

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDER BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

ENERGIELABEL
Verhuurder stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verhuurde onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol BRL 9500-06 een energielabel te kunnen opstellen. Afhankelijk van de gebouwfuncties die huurder aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Huurder neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266