fbpx

Hilversum – Gijsbrecht van Amstelstraat 91- 95

Gijsbrecht van Amstelstraat 91- 95

HILVERSUM
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
757 m2
In units vanaf:
757 m2
€ 97.500,00
per jaar excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Ruim 45 jaar hebben de gebroeders Van de Loosdrecht met veel toewijding en succes hun woonwinkel gerund aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 91-95 te Hilversum. Hun winkel/showroom is een begrip in Hilversum en omstreken!
De broers hebben besloten dat het tijd is voor een nieuwe generatie en bieden daarom hun winkel met oppervlakte van circa 757 m² v.v.o. te huur aan met parkeergelegenheid op eigen terrein.

OBJECT
De winkelruimte is gelegen op fantastische locatie in Hilversum-Zuid aan het begin van de levendige en drukbezochte winkelstraat 'de Gijsbrecht van Amstelstraat'. De winkel heeft een meerdere etalages (totaal ca. 25 m) en daardoor veel attentiewaarde. Naast de parkeergelegenheid op eigen terrein, zijn er ruime (betaalde) parkeerfaciliteiten aan de openbare weg.

ALGEMEEN
Hilversum vormt het centrum van het Gooi met ruim 90.000 inwoners en is daarnaast de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen winkelen.
Eén van deze winkelcentra is de levendige en drukbezochte Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier zijn ruim 100 winkels gevestigd, variërend van grote landelijke partijen tot gerenommeerde lokale detaillisten alsmede speciaalzaken. De Gijsbrecht van Amstelstraat beschikt over goede parkeervoorzieningen.

PARKEREN
Op eigen terrein bevinden zich circa 4 parkeerplaatsen.
Aan de weg openbaar (betaald) parkeren.

VLOEROPPERVLAK
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

De winkelruimte omvat totaal 757 m² v.v.o. als volgt verdeeld:
- begane grond circa 715 m² v.v.o.;
- tussenverdieping circa 35 m² v.v.o.;
- kelder circa 7 m² v.v.o.

Voor de indeling van het pand verwijzen wij u naar de plattegronden in de bijlagen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschiedt in de huidige staat ‘as is’, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- systeemplafonds met verlichting*;
- toiletvoorziening*;
- brandmeldinstallatie*;
- vloerafwerking grotendeels middels tapijt*;
- verwarming middels warmwater heaters in combi met gas cv ketel;
- isolerende beglazing.

(*) Deze zaken worden om niet en in huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en vervanging van deze zaken komen voor rekening van huurder.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 97.500,-- per jaar, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van toeleveringscontracten ten behoeve van o.m. gas, water, elektra en de communicatieve diensten, alsmede diverse onderhoudscontracten t.b.v. de technische installaties.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Bosdrift', kent aan het perceel de bestemming ‘Gemengd - 5’ toe.
De voor 'Gemengd - 5' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
* detailhandel;
* dienstverlening;
Meer informatie over de ter plaatse geldende planregels is terug te vinden op de website: ruimtelijkeplannen.nl

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPERIODE
Bij voorkeur 5 jaar + 5 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266