fbpx

Hilversum – Oscar Romerolaan 16

Oscar Romerolaan 16

Hilversum
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
788 m2
In units vanaf:
788 m2
€ 112.500,00
per jaar excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te huur aangeboden moderne/industriële kantoorruimte (ca. 578 m²) mét bedrijfshal (ca. 210 m²) en een eigen zeer riant afsluitbaar parkeerterrein t.b.v. ca. 20-25 auto's!

Kenmerkend is de speelse indeling met als eyecatcher de imposante ronde stalen trap naar de vide met grote (ronde) raampartijen en met in het middelpunt de compleet ingerichte keuken/kantine. Veel daglichttoetreding waardoor er een zeer prettig werkklimaat gecreëerd is.

Het interieur heeft een ‘industriële’ uitstraling met o.a. in het zicht de ruwbouw betonnen vloeren. Verder is het geheel zeer smaakvol afgewerkt en ingericht. Laat u door de foto’s overtuigen.

De totale vloeroppervlakte (788m²) is als volgt onderverdeeld:
• Kantoor begane grond ca. 335 m² + berging ca. 48 m²;
• Kantoor 1e verd. ca. 195 m²;
• Bedrijfshal ca. 210 m² (vrije hoogte ca. 3.80).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoor-/bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
• huidige (betonnen) plafonds met elektrapunten;
• huidige vloerbedekking (grotendeels v.v. tapijt)*;
• dubbel glas;
• alarmsysteem*;
• afsluitbaar hek;
• verwarming middels gas CV installatie met radiatoren;
• keuken v.v. vaatwasser, koel-/vries combi, kookplaat met afzuigkap en inbouw
oven*;
• toiletgroepen (waaronder een MIVA);
• vaste kast in kantoorruimte verdieping*;
• buitenzonwering (screens);
• glasvezel;
• brandslanghaspels en brandblussers;
• kabelgoten incl. CAT V bekabeling*.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet ter beschikking gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel en/of vervanging komen voor rekening van de huurder. De huidige huurder biedt airconditioning, prima Vera air tec en kantoormeubilair (incl. opbouwspots, lampen) ter overname aan.


HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 112.500,- per jaar, excl. BTW en servicekosten.

AANVAARDING
In overleg.

PARKEREN
Afsluitbaar (gemeenschappelijk) parkeerterrein met 20 - 25 parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
De kantoorruimte beschikt over een energielabel A, geldig tot 23-09-2029.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van o.a. de kosten van onderhoud/schoonmaak parkeerterrein, tuin en diverse overige gemeenschappelijke voorzieningen, zal verhuurder een nader te bepalen servicekostenvergoeding in rekening brengen. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van energie en water, alsmede de levering van communicatieve diensten.

BESTEMMING
Binnen het bestemmingsplan “Vreelandseweg” is dit project bestemd voor Bedrijfsdoeleinden -3, hetgeen inhoudt: bedrijven die voorkomen in de categorie 2 en 3 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede onderneming in de creatieve industrie, sportscholen en gymnastiekzalen, fitnesscentra, studio's. Meer uitgebreide informatie m.b.t. dit bestemmingsplan is via ons kantoor beschikbaar.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE
Goede bereikbaarheid per auto aan de doorgaande weg van Hilversum naar Loosdrecht, gelegen op circa 5 autominuten van de Rijksweg A27. Er zijn diverse busverbindingen op loopafstand van het object, o.a. richting Hilversum NS Centraal.
In de nabije omgeving zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van 3 (drie) maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266