fbpx

Hilversum – ‘s-Gravelandseweg 65

's-Gravelandseweg 65

HILVERSUM
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
255 m2
In units vanaf:
145 m2
€ 2.615,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

In deze stijlvolle, beeldbepalende en representatieve kantoorvilla (Rijksmonument) in goede staat van onderhoud, is kantoorruimte te huur.
De villa is gelegen op een markante locatie nabij het centrum van Hilversum.

Indeling:
De kantoorvilla kent de volgende indeling:
- begane grond: entree, hal, 5 kantoorkamers, spreekkamer voor gemeenschappelijk gebruik, pantry, toiletten;
- 1e verdieping: 4 kantoorkamers, pantry, toiletten;
- 2e verdieping: 4 kantoorkamers, serverruimte, toiletten.

BESCHIKBAARHEID
Voor de verhuur is circa 145 m² gelegen op de begane grond beschikbaar, verdeeld over 4 geschakelde kamers, welke voorzien zijn van prachtige visgraatparketvloer en een serre met uitzicht op de 's-Gravelandseweg.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.615,- per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Het metrage kan uitgebreid worden met circa 39 m², zodat het totale metrage uitkomt op 184 m².

De genoemde metrages zijn inclusief omslag algemene ruimtes.

OPLEVERINGSNIVEAU
De villa wordt opgeleverd in de huidige staat en kent een compleet opleveringsniveau, inclusief onder meer de navolgende zaken en voorzieningen:
• elektrische installatie;
• verlichtingsarmaturen;
• systeemplafonds;
• alarminstallatie;
• pantry's en toiletruimten.

PARKEREN
Er zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 500,- per jaar exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• de levering van gas, water en elektra incl.. vastrecht;
• schoonmaak algemene ruimten;
• onderhoud cv installatie;
• onderhoud brandmeld installatie en blusmiddelen;
• onderhoud algemene ruimten;
• glasverzekering;
• afvalverwerking;
• 5% administratiekosten.

De kosten zitten reeds in de huurprijs verwerkt.

Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijk gemaakte kosten. Als basis voor de verrekening wordt de verhouding genomen van het gehuurde metrage tot het gehele metrage van de villa.

HUURPERIODE
Verhuurder streeft naar een huurrelatie van langer dan één jaar, maar is bereid flexibel mee te denken inzake de lengte van de huurtermijn.

AANVAARDING
Oplevering, in overleg.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

METRAGE
De in deze aanbieding genoemde metrages zijn met zorg berekend. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens in geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

Contactpersoon

Isabelle Smink

Locatie

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266