fbpx

Hilversum – Soestdijkerstraatweg 21

Soestdijkerstraatweg 21

HILVERSUM
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
423 m2
In units vanaf:
423 m2
€ 1.150.000,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Schitterende klassieke vrijstaande villa gebouwd in 1920 gelegen op een ruim perceel van 822m² en met een totaal vloeroppervlakte van 423 m² b.v.o., gelegen op een zeer representatieve locatie aan één van de belangrijkste toegangswegen richting het centrum van Hilversum. Zeer goede parkeergelegenheid op eigen terrein aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. In de loop der jaren is de villa vergroot en gerenoveerd. De huidige bestemming is kantoor maar een combinatie wonen/werken of wonen behoren tot de mogelijkheden!

METRAGE
De kantoorvilla omvat ca. 423 m² b.v.o., welke als volgt is verdeeld:
• Begane grond 253 m²
• 1e verdieping ca. 95 m²
• 2e verdieping ca. 83 m²
Van de kantoorvilla is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE
Zeer goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer.
De villa is gelegen op een A1 locatie aan de uitvalsweg naar de snelwegen A27 (Almere/Utrecht) en richting de A1 (Amsterdam/Amersfoort), nabij het centrum van Hilversum en op steenworp loopafstand van het NS station Hilversum Sportpark. Tevens zijn diverse busverbindingen op loopafstand van het object, o.a. richting Hilversum NS Centraal.

INDELING
- Begane grond
Overdekt entree aan de zijkant van de villa, entree/tochtportaal, ontvangstruimte, diverse kantoorruimtes met originele plafond ornamenten, keuken/kantine, riante hal met fraaie bordestrap, toiletgroep, bergruimte en toegang tot kelder. Vanuit het kantoor is de voormalige garage bereikbaar en de extra bergruimte.

- 1e Verdieping
Middels bordestrap bereikbaar. 4 ruime kantoorruimtes met veel lichtinval.

- 2e Verdieping
Middels bordestrap bereikbaar. Ruime overloop en 4 bergingen. Deze ruimte is nog vrij in te delen.

PARKEREN
Circa 12 tot 14 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw zal verkocht worden op basis van een levering “as is where is”, vrij van huur en gebruik, inclusief de navolgende voorzieningen:
• toiletgroep dames/heren;
• keuken
• huidige vloer-, wand- en plafondafwerking;
• deels voorzetramen;
• verlichting;
• grotendeels airconditioning aanwezig;
• cv-installatie Remeha (± 2019);
• brandmeldinstallatie;
• kelder met patchkast;
• diverse glas-in-lood ramen;
• rolarchief in kelder;
• ICT bekabeling (glasvezel);
Ten aanzien van de feitelijke staat van het verkochte object (waaronder mede begrepen de technische en milieukundige staat) geldt uitdrukkelijk, dat deze verkoop geschiedt onder het principe van "as is”. Dit houdt in dat koper het verkochte object op de transportdatum zal aanvaarden in de (feitelijke) staat waarin ze alsdan verkeert. De aanwezigheid van achterstallig onderhoud en/of gebreken zijn voor rekening en risico van koper en vrijwaart verkoper.

VRAAGPRIJS
€ 1.150.000,- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

BOUWJAAR
1920

ZAKELIJKE LASTEN
OZB 2022: € 4.222,84

BESTEMMINGSPLAN
Conform het vigerende bestemmingsplan “Utrechtseweg” van de Gemeente Hilversum is het object bestemd voor kantoordoeleinden en ondernemingen in de creatieve sector alsmede functieaanduiding wonen.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Hilversum, sectie N, nummers 4572, 6340,9062, te samen groot 822 m².

ENERGIELABEL
Energielabel G

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede de aanwezigheid van asbesthoudende materialen komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

AANVAARDING
Oplevering van het object in overleg.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJLAGEN
op aanvraag beschikbaar
- Eigendomsbewijs;
- Kadastrale gegevens;
- Bestemmingsplan voorschriften;
- Tekeningen;
- Afschrift energiecertificaat.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266