fbpx

Hilversum – Wandelpad 32

Wandelpad 32

HILVERSUM
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
150 m2
In units vanaf:
150 m2
€ 2.250,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Recent compleet gerenoveerde karakteristieke villa gelegen op steenworp afstand van het NS station met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De gehele 1e verdieping bieden wij te huur aan met een totale oppervlakte van circa 150 m² v.v.o.

De villa heeft een zeer representatieve en moderne uitstraling en is voorzien van een compleet en hoogwaardig nieuw opleveringsniveau. Enkele kenmerken hiervan zijn: strakke wand- en plafondafwerking middels glad stucwerk, nieuwe toilet- en keukenvoorziening, nieuwe pvc-vloer.

BESCHIKBAAR
Kantoorruimte: ca. 150 m² v.v.o., verdeeld over 4 ruime kantoorkamers, waarvan 2 kamers met elkaar verbonden zijn middels originele kamer-ensuite.
Ruimtes zijn voorzien van nieuwe pvc vloer, opbouwspots en vloerpotten met data. Gebruik van complete keuken v.v. vaatwasser, koelkast, kookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron. Voorts voorzien van modern toilet met urinoir en separaat damestoilet.

Voor de indeling van deze kantoorvilla verwijzen wij u naar de plattegrond, welke is opgenomen in deze brochure. Meetcertificaat conform NEN 2580 is voorhanden

HUURPRIJS
Aanvangshuurprijs bedraagt € 2.250,- per maand, exclusief BTW en exclusief servicekosten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige zeer goede staat en kent een compleet NIEUW opleveringsniveau, inclusief onder meer de navolgende zaken en voorzieningen:

• vloerafwerking middels pvc vloer;
• huidige strakke- en recent gesauste wand-/plafondafwerking;
• opbouwspots;
• vloerpotten met data;
• eigen patchkast;
• glasvezelaansluiting;
• cv-installatie met radiatoren;
• alarm-/brandmelding;
• keuken met diverse inbouwapparatuur;
• toiletvoorzieningen;

PARKEREN
Er zijn 3 parkeerplaatsen (waarvan 1 “slapende parkeerplaats”) beschikbaar op eigen terrein. Het gebruik van de hierboven genoemde parkeervoorziening is bij de huurprijs inbegrepen.

HUURPERIODE
Verhuurder streeft bij voorkeur naar een langere huurrelatie, maar is bereid flexibel mee te denken inzake de lengte van de huurtermijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 6 a 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan per direct.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag van € 35,- per m2 per jaar, exclusief BTW verschuldigd, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• de levering van gas, water en elektra incl. vastrecht;
• schoonmaak algemene ruimten;
• onderhoud cv installatie;
• onderhoud brandmeld installatie;
• onderhoud algemene ruimten;
• terreinonderhoud;
• glasverzekering;
• afvalverwerking (kantoorafval);
• 5% administratiekosten.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de diverse leveringscontracten t.b.v. de communicatieve diensten. Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Utrechtseweg’ kent aan de villa de bestemming ‘Kantoor’ toe.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met eventueel van toepassing zijnde servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

METRAGE
De in deze aanbieding genoemde metrages zijn met zorg berekend. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend

Contactpersoon

Toine Born
Bedrijfsmakelaar


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266