fbpx

Hilversum – Zeedijk 2

Zeedijk 2

Hilversum
Soort object:
Winkelruimte
Oppervlakte:
143 m2
In units vanaf:
143 m2
€ 535.000,00
kosten koper excl. BTW
verkocht

Omschrijving

Te koop aangeboden aan de Zeedijk 2 te Hilversum gelegen winkel-/horecapand, ter grootte van in totaal ca. 143 m².
Door de mooie glazen pui en de (aan te brengen) naamaanduiding is het goed herkenbaar als horecabedrijf en tevens zeer geschikt t.b.v. een winkelruimte. Via de entree (open te schuiven pui) op de begane grond is het bedrijf goed toegankelijk. Tegen de wand is een automatiek geplaatst, de cafetaria is voorzien van een goede bakwand, verkoopcounter en een ijsmachine. Op de verdieping is een voorbereidingskeuken met koel- en vriescel. In de kelder is voldoende opslag en een afgescheiden kantoorruimte.

LIGGING
Het bedrijfspand is gelegen midden in het centrum van de mediastad Hilversum, op loopafstand van het station. Op een zeer drukke lokatie, tegenover Sport2000 en naast de TMobile shop. Veel passanten door deze centrale ligging midden in het winkelgebied. De Zeedijk is een drukke straat met o.a. Action en de zij-ingang van het recent gerenoveerde winkelcentrum Hilvertshof. Door het schuine front goed zichtbaar vanaf de hoofdwinkelstraat.

INDELING EN OPPERVLAKTE
Het bedrijfspand bestaat uit 3 verdiepingen. Totaal ca. 150 m².
• kelder met goede stahoogte, opslag en kantoor;
• begane grond met verkoopruimte en openslaande deuren;
• 1e verdieping met voorbereidingskeuken, wc en koel- en vriescel.

OPLEVERINGNIVEAU/ INVENTARIS
Uitgangspunt bij aanbieding ten verkoop is de huidige staat van het object, inclusief de thans aanwezige bedrijfsinventaris, waarvan op aanvraag een overzicht beschikbaar is.

KADASTER
Gemeente Hilversum, sectie N, nummer 411, groot 50 ca.

BODEM
Een verkennend bodemrapport en asbestrapportage zijn niet aanwezig. Bij verkoper zijn verder geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van asbest. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede aanwezigheid van asbest komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

OMZETBELASTING
Koper en verkoper zullen niet opteren voor een BTW belaste levering.

BESTEMMING
Op basis van de ons ter beschikking staande gegevens heeft het object de bestemming:
a. detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, kantoren met baliefunctie, horeca en bedrijven in de eerste twee bouwlagen;
b. wonen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van aan-huis-verbonden beroeps- of bedrijfsmatige activiteit voor wat betreft de tweede bouwlaag en hoger,

KOOPCONTRACT
Conform NVM model (Bedrijfsonroerend goed).

BANKGARANTIE
Gelijk aan 10% van de koopsom, te voldoen bij de desbetreffende notaris.

AANVAARDING
In overleg.

BIJZONDERHEDEN
Met betrekking tot de aanwezige erfdienstbaarheden/ kettingbedingen, verwijzen wij u naar de akte van levering, welke wij op verzoek kunnen overleggen.

VOORBEHOUD
Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

VRAAGPRIJS
€ 535.000,-- kosten koper, inclusief bedrijfsinventaris.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266