fbpx

Loosdrecht – Industrieweg 14f

Industrieweg 14f

Loosdrecht
Soort object:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
80 m2
In units vanaf:
80 m2
€ 575,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Te huur aangeboden kantoor-/hobby-/opslagruimte in Nieuw-Loosdrecht, naast de Pandahallen, gelegen op de 1e verdieping van ca. 80 m² b.v.o. met één eigen parkeerplaats. Perfect voor kleine zelfstandigen.

LOCATIE
Gelegen op het kleinschalige en gemêleerde bedrijventerrein ‘De Rading’, behorende tot de woonkern van Nieuw-Loosdrecht (Gemeente Wijdemeren, ca. 9.000 inwoners).

Loosdrecht geniet ruime bekendheid vanwege de Loosdrechtse Plassen (recreatieve watersport). De recreatieve functie behorende tot de watersport vormt dan ook een belangrijk onderdeel van de economie in het gebied. Daarbij zijn in Loosdrecht een gemêleerd aantal bedrijven gehuisvest, veelal met een sterk regionale binding.

BEREIKBAARHEID
Het industrieterrein de ‘Rading’ is gelegen nabij de gelijknamige verbindingsweg van en naar het dorpscentrum, alsmede met aansluiting op de provinciale weg N201 in de richting van Hilversum en de rijkswegen A 2 (Amsterdam – Utrecht) en A 27 (Utrecht – Almere).

De bereikbaarheid van het bedrijfsgebouw per openbaar vervoer is beperkt tot de regionale busverbinding (o.a. richting Hilversum en Utrecht).

OPPERVLAKTE
1e verdieping kantoorruimte: ca. 80 m² b.v.o.
N.B. strikt beleid dat bewoning/overnachting is ten strengste verboden en zal worden gecontroleerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, daarmee voorzien van onder meer:
- entree begane grond met toiletruimte;
- toilet;
- verwarming middels gas-c.v.;
- laminaat-vloer;
- keuken v.v. apparatuur;
- elektra en water via tussenmeters;
- internet-aansluiting;
- gedeelde opgang met verhuurder;
- huidige wand- en plafondafwerking.

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Kernen Ankeveen, Kortenhoef en Nieuw Loosdrecht”, door de gemeente Wijdemeren, kent aan het gebouw de bestemming ‘Bedrijf’.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 575,- exclusief BTW op maandbasis.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van energie en water, alsmede voor communicatieve diensten.

PARKEREN
1 (één) eigen parkeerplaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de servicekosten en de BTW over dit bedrag.

HUURPERIODE(N)
In overleg.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ feb 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDER BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van (eventueel) van overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde uit te kunnen oefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Aan een eventueel verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte kunnen geen der partijen enig recht ontlenen, behoudens in het geval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

ENERGIELABEL
Niet aanwezig.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266