fbpx

Hilversum – Oscar Romerolaan 16B

Oscar Romerolaan 16B

Hilversum
Soort object:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte:
80 m2
In units vanaf:
80 m2
€ 975,00
per maand excl. BTW
verhuurd

Omschrijving

Op uitstekende locatie op het bedrijventerrein "Kerkelanden" gelegen bedrijfshal met elektrisch bedienbare overheaddeur en riant (afgesloten) parkeerterrein. De totale vloeropp. bedraagt circa 80m² waarvan 10m² entresolvloer.

Geen autobedrijf toegestaan!

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt in de huidige staat ‘as is’ opgeleverd en beschikt over de volgende voorzieningen:
- elektrisch bedienbare overheaddeur (4x4 meter);
- verlichting;
- huidige wand- en vloerafwerking;
- toilet (nog te realiseren).

BESTEMMING
Het ter plaatse geldende bestemmingplan “Vreelandseweg”, opgesteld door de Gemeente Hilversum, kent aan het perceel de bestemming “Bedrijventerrein -3” toe. Op grond van deze bestemming kan de unit
(ondermeer) in gebruik worden genomen ten behoeve van bedrijven tot en met categorieën 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten en voor ondernemingen in de creatieve industrie en sportscholen.

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen op eigen (afgesloten) terrein.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE
Goede bereikbaarheid per auto aan de doorgaande weg van Hilversum naar Loosdrecht, gelegen op circa 5 autominuten van de Rijksweg A27. Er zijn diverse busverbindingen op loopafstand van het object, o.a. richting Hilversum NS Centraal.
In de nabije omgeving zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest zoals o.a. Kroymans, Volvo Buitenweg en SLIGRO Food Group.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt op maandbasis € 975,-- per maand, excl. BTW en servicekosten

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag op de servicekosten verschuldigd van € 50,-- per maand, exclusief BTW t.b.v. de levering van water en elektra (middels tussenmeter) en de kosten van onderhoud/schoonmaak parkeerterrein, overheaddeur en diverse overige gemeenschappelijke voorzieningen.
Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van communicatieve diensten (thans niet aanwezig).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
In overleg bespreekbaar, doch minimaal 2 jaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BTW CLAUSULE
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

Contactpersoon

Isabelle Smink


Welkom bij ID Café

Hoe drinkt u uw kopje koffie?

Vanuit ons goed bereikbare kantoor aan de Soestdijkerstraatweg 27 te Hilversum, staan wij voor u klaar. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom voor een echt Italiaans kopje koffie.

Soestdijkerstraatweg 27,
1213 VR Hilversum
Telefoon: 035 - 720 00 00
Email: info@idbedrijfsmakelaars.nl

Za Op afspraak

Ma - Vr: 08.30 - 17.30
Za: Op afspraak
Volg ons:
035 720 00 00 | info@idbedrijfsmakelaars.nl | Soestdijkerstraatweg 27, 1213 VR Hilversum | KvK 52234266